ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ σε κάθε προσπάθεια υποβάθμισης της περιοχής μας
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ σε κάθε περιβαλλοντική καταστροφή του τόπου μας

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

"ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ" ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΑΕΡΙΟΥ

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
Η κατασκευάστρια εταιρία του αγωγού φυσικού αερίου "Στεφάνη - Βαρνάβα - Αλιβέρι" επιχειρεί έναν ψυχολογικό πόλεμο με τις συνεχείς αναβολές της "τελικής επίθεσης", προσδοκώντας την κόπωση των πολιτών, από τις συνεχείς κινητοποιήσεις και μάλιστα πρωινές (εργάσιμες)  ώρες και σε μακρινή απόσταση από το οικισμό.
Μετά την πρώτη αιφνιδιαστική εισβολή εντός των ορίων του Βαρνάβα και την άμεση επέμβαση των κατοίκων που τους οδήγησαν σε άτακτη υποχώρηση, εδώ και πάνω από 20 ημέρες παίζουν το παιχνίδι του "σήμερα έρχομαι, αύριο έρχομαι".
Μία δεύτερη επιχείρηση, συνοδεία Αστυνομικών δυνάμεων δεν ευοδώθηκε, αφού οι κάτοικοι τους ανάγκασαν να "δώσουν" αναβολή στην υλοποίηση των σχεδίων τους.
Παράλληλα πληροφορίες και "πληροφορίες" κυκλοφορούν ευρέως, κάνοντας το σκηνικό συγκεχυμένο, κάτι που προφανώς επιδιώκουν.
Το ίδιο συνέβη και σήμερα. Νυχτερινές πληροφορίες ανέφεραν ότι δυνάμεις των ΜΑΤ κατευθύνονται προς την θέση Λιοφύτι του Βαρνάβα για να "υποστηρίξουν" τα μηχανήματα της κατασκευάστριας εταιρίας που θα επιχειρούσαν είσοδο στα εδάφη του Βαρνάβα. Η κινητοποίηση ήταν άμεση και τις πρώτες πρωινές ώρες πλήθος Βαρναβιωτών συγκεντρώθηκε στο σημείο που αποτελεί "γραμμή άμυνας", αλλά...οι βάρβαροι δεν φάνηκαν!
Η τωρινή τους "δικαιολογία" ήταν ότι δεν τους διατέθηκαν δυνάμεις των ΜΑΤ, λόγω των γεγονότων της Κερατέας. Νέα πληροφορία λέει ότι η "επιχείρηση" θα γίνει την Παρασκευή.
Όσα τερτίπια κι αν σκαρφιστούν, πάλι θα βρουν μπροστά τους τους κατοίκους του Βαρνάβα.
Επιτέλους ας το αποφασίσουν και θα διαπιστώσουν ότι δεν είναι καθόλου - μα καθόλου- εύκολη υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ