ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ σε κάθε προσπάθεια υποβάθμισης της περιοχής μας
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ σε κάθε περιβαλλοντική καταστροφή του τόπου μας

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΣΦΑ

Διαβάζω πρωτοσέλιδα στην τοπική εφημερίδα «ΝΕΑ ΕΚΦΡΑΣΗ» του Απριλίου 2011, «ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ (ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΟΥ): ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΣΦΑ ΑΞΙΑΣ 560.000 €».
Το δημοσίευμα αναφέρεται στην διέλευση του Αγωγού Φυσικού Αερίου μέσα από τα διοικητικά όρια της Δημοτικής Κοινότητας Καλάμου. Στο δημοσίευμα ακόμη τονίζεται ότι το Δ.Σ. της ΔΕΣΦΑ αποφάσισε να δώσει αντισταθμιστικά αν και ο αγωγός είχε ήδη διέλθει από τον Κάλαμο και είχε ήδη φτάσει στον Βαρνάβα.
Ως αγωνιζόμενοι ενάντια στον Αγωγό Φυσικού Αερίου κάτοικοι του Βαρνάβα, οφείλουμε να συγχαρούμε τον Δήμο Ωρωπού για την επιτυχία του και να δηλώσουμε ότι χαιρόμαστε γι΄ αυτήν την εξέλιξη.
Τώρα πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την ΔΕΣΦΑ να επιμένει στην διέλευσή του μέσα από τα διοικητικά όρια του Βαρνάβα.
Αφού υπήρξε συμφωνία με τον Δήμο Ωρωπού, ας επεκταθεί η συνεργασία με την ολοκλήρωση του έργου μέσα στα όρια του Καλάμου.
Ο Βαρνάβας – και κατ΄ επέκταση ο Δήμος Μαραθώνα- καμία συμφωνία δεν έχει κάνει και ούτε πρόκειται να κάνει με την ΔΕΣΦΑ, παρ΄ ότι προτάθηκε και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να επιτρέψει την διέλευση του αγωγού μέσα από τα διοικητικά του όρια. Κι αυτό το απέδειξε με την αγωνιστική του στάση, όταν επιχειρήθηκε, με την παρουσία και δράση των δυνάμεων καταστολής (ΜΑΤ) να συνεχιστεί το έργο εντός του Βαρνάβα.
Άλλωστε η αντιπρότασή μας, η οποία προέβλεπε την διέλευση του αγωγού στα όρια Καλάμου – Βαρνάβα, εξακολουθεί να ισχύει.
Ιδού, λοιπόν, κύριοι της ΔΕΣΦΑ και του Δήμου Ωρωπού, η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.
Γιατί για τον Βαρνάβα ξεχάστε το!
Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ